Wat is ApparterrA » Het basisontwerp


De ApparterrA

Het basisontwerp van de ApparterrA omvat een driezijdig omsloten, gelijkvloerse grondgebonden woning met een eigen tuin op een perceel van ca 122 m² en een aangrenzende parkeerplaats.

ApparterrA, het nieuwe woonperspectief!
ApparterrA kenmerkt zich door een eigen tuin, bij huis parkeren, contact met de straat, indirect contact met buren en slaapkamers die geïsoleerd en veilig liggen.

ApparterrA is een woonconcept dat meegroeit met de levensfasen van bewoners en laat zien dat goed luisteren naar wat bewoners nu echt willen leidt tot verrassende en betaalbare oplossingen.

ApparterrA heeft alles in zich om de derde woonvorm van de toekomst te worden. Het is de som van de voordelen van een eengezinswoning en een appartement.

De basis ApparterrA is een driekamerwoning waarbij het hele woonprogramma zich afspeelt op één vloerniveau. De vertrekken om te wonen, eten, werken, slapen, en baden lopen logisch in elkaar over, met mogelijkheden om te spelen met ruimte. De woondichtheid is vergelijkbaar met een grondgebonden woning.
Alle ApparterrA’s kunnen in een moderne of klassieke sfeer en uitstraling worden uitgevoerd zodat de woningen (ook) stedenbouwkundig in elke omgeving inpasbaar zijn.

ApparterrA Modern kenmerkt zich met name door twee kleuren metselwerk in een strakke uitvoering.
Bij Klassiek heeft de woning een overstek met daklijst, spek- lagen in de gevel en is de gevel voorzien van een plint.
Bij alle ApparterrA’s kunnen de gevels worden uitgevoerd in elke beschikbare kleur, passend bij de wensen van de opdrachtgever en de eisen van Welstand. Enkele voorbeelden:

Sand Clay Black